A rendeléseket 7-10 munkanapon belül elkészítem és értesítelek, amennyiben szállítást kértél a megadott információknak megfelelően fogom feladni az elkészült csomagot. Az alábbi átvételi lehetőségek közül választhatsz:

Csomagpontok

Foxpost csomagpontokra is kérheted már a rendelésedet. Amint a csomagodat feladtam, 2-3 munkanapon belül kézbesítik a csomagpontra, utána akkor veszed át, amikor szeretnéd!

Foxpost csomagautomata díja: 1190 Ft

Átvevőhelyek: https://foxpost.hu/csomagautomatak


Személyes átvétel

Ingyenes, személyes átvételre a következő címen van lehetőséged:
6000 Kecskemét, Vajda János utca 3. (+3630 150 5613)

Esküvői termékek rendelése esetén, a szükséges információk beérkezése után, legkésőbb 7-10 munkanapon belül elkészítem a termékeket és értesítelek az átvétel lehetséges időpontjáról. 

Minden egyéb termék rendelése esetén, a leadást követően legkésőbb 7-10 munkanapon belül elkészítem a termékeket és értesítelek.

GLS futárszolgálat

Kérheted a csomagodat GLS házhozszállítással is. Amint a csomagodat átadtam a futárnak, másnap kézbesítik is.

Standard kiszállítás (legkésőbb 7-10 munkanap): 2 510 Ft

Bővebb információ: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

 

Fizetési módok

 

Bankkártyás fizetés

A webáruházban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyáddal.

 

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.